Átfogó minősítések a biztonságodért

DIN NORM // DIN EN ISO 9001:2000

A DIN EN ISO szabvány leírja illetve meghatározza, milyen feltételeknek kell eleget tennie a minőségbiztosításunknak. Ezt az igazolást egy minősítési folyamatot követően kiállított bizonyítvánnyal szereztük meg. Ezzel minden termékünk előállítása meghatározott specifikus követelmények szerint történik, így csak egyedileg rögzített minőségbiztosítási eljárás szerint gyárthatók. Ez garantája számodra mint vevőnek minden egyes termékünk abszolút biztos minőségét.

frey-zertifizierung-din-norm

HACCP // Hazard Analysis and Critical Control Points

frey-zertifizierung-haccp

A Hazard Analysis and Critical Control Points koncepció (rövidítve: HACCP- koncepció, magyarul: kockzatelemzés és kritikus irányítási pontok) egy törvényi előírások szerint rögzített rendszer, amely az élelmiszerek és a fogyasztók biztonságát garantálja. A HACCP-koncepció megköveteli az élelmiszerek biztonságosságát esetlegesen veszélyeztető összes körülmény feltárását, ezek folyamatos felügyeletét és dokumentálását. A koncepció mögött elsősorban minden gyártásra, csomagolásra, szállításra és forgalmazásra vonatkozó előírás renszeres felügyelete áll. Ezen túlmenően rendelkezünk egy – a HACCP-koncepción alapuló – saját belső ellenőrző rendszerrel a biztonság további fokozása céljából.

IFS // International Food Standard

Az International Food Standard olyan rendszerek ellenőrzésére és minősítésére szolgál, amelyek az élelmiszerbiztonságot, valamint az élelmiszergyártás minőségét és megfelelőségét biztosítják. Az IFS az ismert DIN EN ISO 9001 minőségbiztosítási szabványon alapul és kiegészítésként tartalmazza a GMP (tisztítás, fertőtlenítés, kártevőirtás, karbantartás és gondozás, betanítás) és a HACCP-koncepció alapjait. Az IFS rendelkezik még az allergének és a génmódosított organizmusok (GMO) kezelése felől. Te mint fogyasztó tehát mindenkor biztos lehetsz abban, hogy minden egyes terméket az IFS szerint megvizsgáltak, mielőtt értékesítését engedélyezték. Ezenkívül minden gyártásból tartósan megőrzünk egy mintát, hogy az általunk kiszállított áru minőségét bármikor igazolni tudjuk.

frey-zertifizierung-ifs

GMP // Good Manufacturing Practice

frey-zertifizierung-gmp

GMP (Good Manufacturing Practice, „Jó gyártási gyakorlat“) alatt a gyógyászati termékek, gyógyszerek, hatóanyagok és élelmiszerek gyártási környezetére és folyamataira vonatkozó minőségbiztosítási irányelveket értjük. A gyógyszergyártásban a minőségbiztosítás központi szerepet játszik, mivel már a legkisebb eltérés is közvetlen hatással lehet a fogyasztó egészségére. A GMP-szerinti minőségirányítási rendszer egyrészt termékeink minőségének biztosítását, másrészt az egészségügyi hatóságok előírásainak való megfelelést szolgálja a piacra kerülés feltételeként.

Az SC Paderborn 07 hivatalos táplálkozási partnere

Nem kisebb labdarúgóegyesület, mint az 1. Bundesliga jelent további bizonyítékot termékeink magas minőségére. A játékosok teljesítményének célzott növeléséhez kereste az SC Paderborn 07 a piacon található legjobb táplálékkiegészítőket. Az elvárások világosak és egyértelműek voltak: maximális tisztaság maximális termékminőség és hatékonyság mellett. Alapos megfontolás után esett a választás a FREY Nutrition® termékeire. 2012 óta vagyunkaz SCP hivatalos táplálkozási partnere, és látjuk el az egész csapatot minőségileg nagyértékű táplálékkiegészítőkkel, amelyeket az SCP- játékosok – úgy az edzések és a mérkőzések után, mint a mindennapokban is – rendszeresen használnak. A siker minket igazol! Az SCP így jelentősen tudta növelni a teljesítményét az együttműködés két esztendeje során, míg 2014-ben megünnepelhette az egyesület történetének legnagyobb sikerét: felkerült az 1. Bundesligába!

scp-logo

Figyeld a piros pontokat!

labor_tested

100 % LABOR TESTED

Rendszeres laborvizsgálatokkal biztosítjuk, hogy minden termék csak a címkéjén megadott összetevőket tartalmazza, ami végső soron felel az egyenletes minőségért.

100 % ASPARTAM FREE

Teljes mértékben mellőzzük – az utóbbi években erősen lejáratódott – Aspartam ldesítőszert és kizárólag eggészségre ártalmatlan, az élelmiszerhatóság által megengedett és engedélyezett édesítőszert használunk.

100 % HIGH QUALITY

Különösen szigorú minőségbiztosítási eljárásunkkal garantáljuk, hogy termékeink mentesek tiltott anyagoktól. Ezzel tartozunk nem utolsó sorban a hivatásos és teljesítménysportolókból álló nagy törzsvásárlói táborunknak, akiket rendszeresen doppingvizsgálatnak vetnek alá.

A kölni lista termékei

Toplistás termékeinket megtalálod a kölni listán is. A kölni lista élsportolók számára sorol fel olyan táplálékkiegészítő termékeket, amelyeket rendszeresen analízisne vetnek alá abból a célból, hogy minimalizálják a doppingolás kockázatát. Egy az IOC által támogatott, a kölni Német Sportfőiskola biokémiai intézete által készített nemzetközi tanulmány kimutatta, hogy 13 országban beszerzett táplálékkiegészítők kb. 15 %-a anabolikumokat, főként előhormonokat tartalmazott, amelyeket a csomagoláson nem tüntettek fel. Németországban a vizsgált táplálékkiegészítők kb. 11 %-a tartalmazott tiltott anabolikumot. Teljesítménysportolók számára ez tarthatatlan helyzet, mivel a doppingszerek bevitelének kockázatát a hiányzó vagy elégtelen információ miatt nem vagy alig tudják felbecsülni, a következményeket viszont vállalniuk kell. Fennáll a diszkreditálás veszélye, ezáltal megtörhet a sportolói karrier. A kölni listára való felvétellel és független analizálással nemcsak fokozott átláthatóságról, gondoskodunk, hanem egyidejűleg a vásárlók nagyfokú bizalmáról is táplálékkiegészítőink iránt, amelyeket nemcsak a hobbi-, hanem a profi sportban is jelentős számban alkalmaznak.

frey-nutrition-koelner-liste
***

Vélemény, hozzászólás?

****