CÉLUNK, HOGY...

…sporttevékenységedhez – legyen az laza fitnesz, alakformálás, vagy a legkomolyabb testépítés – oly módon járuljunk hozzá prémium termékcsaládunkkal, amelynek eredményei tényleg önmagáért beszélnek.

Termékeink kiváló minőségű, közép- és felső kategóriás táplálékkiegészítők, ráadásul nagyon finomak is. Kis összehasonlítással egyértelművé válhat bárki számára, hogy professzionális sportolók miért mondják: “Ár érték arányban a legjobb döntés” – ugyanis hatóanyagtartalma magasan felülmúlja a hazánkban fellelhető hasonló termékek döntő részét.

Ezért nyilván nem véletlen, hogy már hazánkba is megérkezett a Frey Nutrition termékcsalád, külföldi eredményeinek híre rég megelőzte, mielőtt kapható lett volna Magyarországon.

freynutrition_01

TERMÉKCSALÁDUNKRÓL

freynutrition_02

A FREY Nutrition táplálékkiegészítő termékcsalád a szabadidő- és hobbisportolók, valamint amatőrt, haladó és profi sportolók számára, igényeik és tapasztalataik alapján lett kifejlesztve. A céloktól függetlenül a FREY Nutrition termékek a napi táplálkozás magas minőségű kiegészítői és ezáltal a sikeres edzés megalapozói is egyben.

A termékcsalád minden tagja eredeti, német gyártmányú, prémium minőségű táplálékkiegészítő, amely a legmagasabb szintű élelmiszerminőségi minősítésekkel, védjegyekkel rendelkezik.

A részleteket itt találod >>

MINŐSÉG ÉS MINŐSÍTÉSEK

A termékeink kizárólag táplálkozásfiziológiailag értékes anyagokat tartalmaznak, amelyek mindenben megfelelnek a német és természetesen a magyar élelmiszertörvénynek is.

Minden FREY Nutrition táplálékkiegészítő Németországban készül, a szigorú DIN EN ISO 9001:2000 szabályok, valamint a HACCP törvényi előírásainak megfelelően, ami már önmagában is mutatja, hogy a minőségben nem ismerünk tréfát, nem kötünk kompromisszumokat. Ezen kívül FREY Nutrition termékcsalád minden tagja megfelel az IFS és GMP minőségi normáknak is.

Termékeink felkerültek a kölni doppingmentes Listára, továbbá a rendszeres független, laboratóriumi tesztek, ellenőrzések gondoskodnak a termékek folyamatos, átlátható fejlesztéséről.

freynutrition_03

KÉRDÉSED VAN?

alex_rolunk

Kiemelt partnerünk:

A 4TRAINERS SportPass egyedisége és innovációja abban rejlik, hogy a már megszokottaktól eltérően a Prémium szolgáltatásokra (személyi edzés, egyéni órák) kínál jelentős kedvezményeket. Amelyek önmagukban és az egyéb engedményt nyújtó kártyákkal kombinálva is felhasználhatóak. Ugyanis feltételrendszerünk nem zárja ki a más szolgáltatók termékeivel történő egyidejű igénybevételt, ez az általunk biztosított rugalmasság az ügyfeleink számára még nagyobb árelőny realizálását teszi lehetővé.

4T logo-2

La Llave Alex Bodybuilder versenyző ajánlásával nem is lehet kérdés, hogy a szuper minőség garantált. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Alex nemzetközi eredményei:

FREY Classic® Győztes 2013
Mr. Universe Győztes 2011 (NAC)
Mr. Universe Győztes 2009 (NAC)
Mr. Universe Győztes 2008 (NAC)
Európa bajnok & Abszolút bajnok 2008 (WABBA)

*A táplálkozás és táplálékunk kiegészítése nagyon fontos, de ez nem minden, a mozgás nélkülözhetetlen része az egészséges életnek.

Amennyiben szükséged lenne egyedi igényeidre szabott tanácsra, akár az edzéssel, mozgással, vagy a termékekkel kapcsolatos, írj rám bizalommal az info@freynutrition.hu címre és igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni minden kérdésed.

Kérdezek Alextől >>