Egészséges Életmód>> HOBBI ÉS RENDSZERES SPORTHOZ

A Frey Nutrition – Egészséges életmód termékcsaládra, leginkább a helyes spottáplálkozás alapjaként érdemes tekinteni.

Ahogy az elnevezésében is benne van, táplálkozásunkat ma már egyszerűen muszáj kiegészítenünk, hiszen kevesebb mint 50 év alatt táplálékunk vitamin és hatóanyag-tartalmának 90%-át elvesztette, ezért valahonnan pótolnunk kell, főleg ha még sportolunk is. A Basic Line a napi táplálkozás tökéletes kiegészítője, nemcsak a kezdők, hanem a haladók sportolók számára is ajánljuk.

Hatékonyan, tartósan alapozza meg a fizikai és szellemi teljesítőképességet, ezért igen sokoldalúan egészíti ki a testépítéshez vagy élsporthoz kapcsolódó egyéb táplálék kiegészítőinket!

Tovább az Egészséges életmód termékeihez >>
basic_line_group

Diétás termékek >> DIÉTÁHOZ ÉS ZSÍRÉGETÉSHEZ

slim_line_group

Búcsú a feleslegedtől…

A Frey Nutrition diétás termékcsaládja kiválóan alkalmas a hétköznapi diéták kiegészítőjeként,  illetve segít az élsportolóknak a versenysúlyuk megtartásában. Termékeink a kardió és a zsírégető edzések hatékonyságának növelését nagyban szolgálja.

Azonban nem kizárólag csak a diétázók, fogyni vágyók számára ajánljuk, hanem azoknak versenyzőknek, élsportolóknak is, akik éppen az edzéstervben, a diétázás fázisban vannak és célzottan akarnak zsírt égetni. Ezért a kezdők és a profik is egyaránt, látványos eredményekkel gazdagíthatják személyes tapasztalataikat a Diétás termékcsoport segítségével.

Tovább a Diétás termékekhez >>

Izomépítő termékek >> IZOMÉPÍTÉSHEZ ÉS TELJESÍTMÉNYFOKOZÁSHOZ

Izomnöveléshez nélkülözhetetlen!

A Izomnövelő termékcsaládot elsősorban szálkásításra, izomnövelésre ajánljuk. A komolyabb szinten tartó, esetleg profi sportolók is többnyire a Teljesítmény növelő termékeket választják. A

Tipp: Az ANABOLIC BCAA+ fogyasztása edzés előtt és után az anabolikus (izomépítő), illetve antikatabolikus (izmokat védő) anyagcsere-állapot gyors elérését szolgálja.

Tovább az izomnövelő termékekhez >>
1

Teljesítmény növelők >> TESTTÖMEG, IZOM - ÉS A TELJESÍTMÉNY-NÖVELÉSHEZ

extreme_line_group

A Frey Nutrition teljesítménynövelői az elszánt, professzionális élsportolók legkedveltebb  termékcsaládja. Azoknak ajánljuk, akik maximalizálni szeretnék teljesítőképességüket, hogy ezzel együtt az eredményeiket is még tovább növelhessék. Anabolikus (izomépítő) és antikatabolikus (izmokat védő) anyagcsere-folyamatok célzott növelésére, izom- és tömegnövelésre, a testi teljesítőképesség fokozására szolgálnak.

Az Teljesítmény növelő termékeket bizonyos fokú tapasztalat szükséges, így a termékcsaládot elsősorban a profi élsportolók számára ajánljuk.

Tovább a Teljesítmény növelő termékekhez >>