Alex La Llave // Magyarország // FREY atléta

alex_lalave

Bodybuilding versenyző atléta

 • Győztes FREY Classic® 2013
 • 3-szoros Mr. Universe 2008, 2009, 2011 (NAC)
 • Európabajnok & abszolút bajnok 2008 (WABBA)

„2013 májusa óta vagyok a FREY Nutrition® csapat tagja. 23 évvel ezelőtt kezdtem el ezt a sportot és ez idő alatt nagyon sok kiegészítő terméket kipróbáltam. A FREY Nutrition® termékei számomra a piacon található minőségileg a legértékesebbekhez tartoznak.

Éppen egy szezonon kívüli építkezési fázisban vagyok. Napközben TRIPLE WHEY®-t és ISO WHEY-t használok, este PROTEIN 96-ot – minden adagot kiegészítek még 5 g GLUTAMIN PUR-ral. A proteinterméket kiválóan feloldódnak a vízben és optimálisan emészthetők. Edzés alatt és után ANABOLIC BCAA PUR +-t használok. Egyik abszolút kedvencem kétség kívül a TRIBUSTON – hatása érezhető és erős. Természetesen az izomépítés mellet számomra az általános egészségi állapot is nagyon fontos, ezért a kiegyensúlyozott étkezés mellett rendszeresen használok  VITAMIN-C PLUS, OMEGA-3, ZINK és VITAMIN COMPLEX termékeket. A Vitamin-C terméket különösen jónak tartom, mivel késleltetett felszívódása miatt számomra optimális bevitelt tesz lehetővé.

Terveim szerint tavasszal állok újra színpadra és örülök, hogy egy hatékony termékekkel rendelkező erős márka támogatását érezhetem magam mellett, hogy a legjobbat hozhassam ki a testemből. See you on stage – Alex La Llave.“

Markus Rohde // Berlin // FREY atléta

frey-classic-2014-markus-rohde-3

Bodybuilding versenyző atléta és szakújságíró

 • 5. helyezett FREY Classic® 2014
 • Nemzetközi német bajnok & abszolút bajnok 2013
 • Universe-döntős 2002
 • Nemzetközi német bajnok 200

Andreas Frey-t már több, mint tizenkét éve ismerem személyesen, azóta követem figyelemmel sportkarrierjét és vállalkozásának kibontakozását. Kezdettől fogva nagyon pozitív benyomást tett rám fegyelmezett becsvágya, ami számos sportsikeréhez juttatta. Különösen nagy tisztelettel adózom annak, ahogyan kiváló teljesítményét újra és újra sikerekkel igazolta, a versenyek közti nagyobb szünetek beiktatása nélkül. A német testépítésben elfoglalt kiemelkedő helyét éppen az alapozza meg, hogy nevét, mint az igen kevés atléták egyike, világszerte megbecsült, sikeres márkává tudta alakítani.

Annak a következetességnek az alapján, ahogyan aktív pályáját teljesítette és az ebből eredő tapasztalat révén nem csodálkozom, hogy a FREY Nutrition® alapítója és tulajdonosa gondosan ügyel termékeinek legmagasabb minőségére, ezen túlmenően elkötelezte magát olyan kiegészítők fejlesztése mellett, amelyek a teljesítmény- és az amatőr sportolók számára ésszerűek.

Nagyon megtisztelő számomra annak az élvezetnek a lehetősége, hogy rendszeresen választhatok a FREY Nutrition® termékek széles skálájából, egyúttal megerősít természetesen abban a törekvésemben, hogy további versenyekre nevezzek. Hű maradok eddigi stratégiámhoz és elsősorban a por alakú készítményekre esküszöm, amelyek szerintem a versenyre való felkészülés alappillérét jelentik: TRIPLE WHEY®, ANABOLIC BCAA PUR, AMINO TABS, GLUTAMIN PUR und CREATIN MONOHYDRAT. Ami a speciálisabb formulákat illeti, kényeztetem magam az 55er® ízletes epres változatával snack formájában étkezések között, valamint a NOX® #2 –vel edzés előtt mint Pre-Workout-Booster.“

Dorian Berger // Berlin // FREY atléta

studien-28-dorian-berger

Bodybuilding versenyző atléta

 • Német bajnok & abszolút bajnok
 • 2012 VB-döntős 2012, 2013 4. helyezés
 • FREY Classic® 2013

„Már a termékek első néhány heti használata után kellemes meglepetésben volt részem, így viszonylag gyorsan meggyőződhettem a FREY Nutrition® termékek minőségéről, ugyanis az izomtérfogat jelentős változását tapasztaltam magamon.

A proteinek, vitaminok és nyomelemek rendszeres fogyasztása által észrevehető a jelentősen nagyobb teljesítőképesség.

Kizárólag FREY Nutrition® termékeket használok, kedvenceimhez tartozik az ISO WHEY, ZINK, CREATIN X6®, GLUTAMIN X4® valamint a FREY Nutrition®-választék számos további speciális terméke. Immár egy esztendeje támogat a FREY Nutrition® és örülök, hogy erős társat tudhatok magam mellett, örömmel várom a további számos sportsikert.“

Dietmar Haubold // Szászország // FREY atléta

photo_02

Atlétika versenyző atléta (53 évesen)

 • Világbajnok & abszolút bajnok 2014
 • Világbajnok 2013
 • Többszörös német bajnok & német abszolút bajnok
 • Többszörös világbajnok & abszolút bajnok
 • Többszörös Mr. Universe & abszolút bajno

„Meg szeretném ragadni a lehetőséget, hogy ezúton köszönjem meg a FREY Nutrition®-nak felkészülésem támogatását az előző versenyekre és az idei szezonban.

Sikereimet, melyeket eddig elkönyvelhettem, nagyrészt a FREY Nutrition®-termékeknek köszönhetem, mert nemcsak igen magas minőséget képviselnek, hanem be is tartják, amit ígérnek.

A felkészülési időtől egészen a versenyig PROTEIN 96, BCAAs és TRIPLE WHEY® termékeket használok. Szilárd meggyőződésem, hogy a FREY Nutrition® minden terméke megfelel magas követelményeinek és mindenki képes arra, hogy optimális, jól átgondolt fogyasztásukkal a legrövidebb idő alatt közelebb jusson sport-céljához.

Büszke vagyok arra, hogy helyet kaptam a FREY Nutrition® csapatban és mindig arra törekszem, hogy optimális edzési és versenyeredményeket érjek el.

Hálás köszönettel és legjobbakat, üdvözöl a Ti Dietmar Hauboldotok.“

Alexej Kauz // Horb am Neckar // FREY atléta

frey-classic-2014-alexej-kauz

Bodybuilding versenyző atléta

 • Világbajnok 2013
 • 4-szeres német bajnok & abszolút bajnok
 • Döntős FREY Classic® 2011, 2013
 • Világbajnoki 2. helyezett 2011

„34 éves vagyok és 17 éve testépítő. Ez alatt a 17 év alatt sokmindent tanultam, mindenekelőtt tudatára ébredtem, mennyire fontos a sportban a kiegyensúlyozott táplálkozás. Teljesítménysportolóként az ember nem kerülheti el a kiegészítők fogyasztását és én nagy hangsúlyt fektetek a magas minőségre. Csaknem két éve támogat a FREY Nutrition®, ezért nagyon hálás vagyok.

A FREY Nutrition® termékeit viszont már korábban is használtam és nagyon elégedett voltam az egész termékcsaláddal. Az izomépítési fázisban nehézatlétaként nagyon sok tápanyagra van szükség az izmok ellátásához. Reggelente és az étkezések közt szükségem van pótlólag komplex szénhidrátokra és nagyértékű proteinre.

Ehhez MALTO 95-öt és PROTEIN 96-ot használok. Edzés előtt MUSCLE BOOSTER –t iszom a jó bedurrantás érdekében. Csúcstermékem a CREATIN X6®, amelyet szívesen használok az izomépítési és a diétás fázisban.

A FREY Nutrition® támogatásával remélem, hogy teljesítményemet növelni tudom és további csúcshelyezéseket érhetek el.“

Sebastian Zöller // Ruppichteroth // FREY atléta

Foto-11

Versenyző atléta & teremtulajdonos

 • Nyugat-német bajnok
 • Német bajnok
 • Világbajnoki döntős 2008

„Versenyző atlétaként, egyben teremtulajdonosként fontos számomra a hatékony kiegészítők használata.

A FREY Nutrition® termékek igazán hatékony kiegészítőket sorakoztat fel termékcsaládjában, amelyek segítik, egyszerűsítik mind a saját, mind pedig a termemben edző atléták versenyre való felkészülését.

Abszolút kedvenceim az ANABOLIC BCAA +,TRIPLE WHEY® és a NOX® #2.“