55-ös PROTEIN SZELET

590 Ft

Az 55-ös a legújabb forradalmi megoldás a szeletek kutatásában és 3 komponensű protein szeletként nagy értékű összetevőket, maximális protein és alacsony zsír illetve szénhidrát tartalmat egyesít magában, egyedülálló, finom ízzel.

Törlés

Az 55-ös zsír szegény, szeletenként kevesebb mint 1gr cukrot tartalmaz,így igen alkalmas egy szénhidrát szegény táplálkozásra. Teljesen mindegy, hogy edzés  után, közben, vagy egy lelkiismeret furdalás nélküli torkoskodásról legyen is szó, az  55-ös minden időben alkalmas, amennyiben egy zsír és szénhidrát szegény protein  töltetről gondoskodik.  Az 55-ös minőségbeli ismertetői:  Maximális 55%-os protein tartalom- többet nem lehet kihozni!  Kiváló minőségű tejből-, savóból-, szója proteinből álló proteinmatrix.

 • Szeletenként kevesebb mint 1 gr cukor.
 • Ideális szénhidrát szegény táplálkozáshoz. Csekély zsír tartalom.
 • Magas, 126-os biológiai érték.
 • A zsír- Carrier L-Carnitinnel optimalizálva.
 • Mentes a biológiailag silány proteintől.
 • 55-ös – A név,mint program

Fő ismertetője a magas protein tartalom, ez adta a nevét is: 55-ös – rövid, egyszerű és  lényegre törő! Ő az első IGAZI protein szelet és csak azt tartalmazza,amit egy magas színvonalú protein szelet tartalmazhat: kevés zsír, majdnem cukor mentes, maximális  protein tartalom, mesterséges vitamin adalékok és egyéb silány nyersanyagok nélkül.

Az 55-ösben lévő tejprotein természetesen igen lassan adódik le, így biztosítván egy  egyenletes protein ellátást. Az 55-ös nem csak kiváló minőségű összetevőkből  áll, hanem egyedül álló, finom ízzel is rendelkezik.

Kiváló proteinmatrix,magas 126-os biológiai értékkel

A hagyományos protein szeletek gyakran igen sok zselatint tartalmaznak 0-ás biológiai értékkel,ellenben az 55-ös csak válogatott protein komponenseket tartalmaz.A tejből-,savóból-,szója proteinből álló proteinmatrix egy 55%-os fehérje tartalmat és ez által 126-ra növelt biológiai értéket eredményez. Ezeknek köszönhetően az 55-ösben lévő proteint optimálisan tudja hasznosítani a szervezet.Kiemelkedő ezen kívül még az 55-ös abban is,hogy szeletenként minimális a zsír és szénhidrát tartalma és kevesebb,mint 1gr cukrot tartalmaz.Optimális az 55-ös még diétázóknak is,mivel a benne lévő szénhidrátok kizárólagosan poliolok formájában van jelen és így nem eredményeznek inzulin kitöréseket.

A zsír- Carrier L-Carnitinnel optimalizálva

Nem elégedtek meg a magas színvonalú összetevőkkel, az első osztályú nyersanyagokat zsír-Carrier L-Carnitinnel optimalizálták. Az L-Carnitin egy fontos aminosav az emberi testben, mely felelős a zsír savak szállításában a sejtek úgynevezett erőművéhez. Ott mozgás és sport aktivitások következtében a zsír cellákat energiaként hasznosítja és elégeti. Így az L-Carnitin optimálisan támogatja a zsír leépítő edzéseket és a fehérje gazdag proteinmatrixal együtt tökéletes kombinációt eredményez sportosan aktív emberek számára.  A válogatott összetevőknek és kiváló ízének köszönhetően az 55-ös a hölgyek körében is igen népszerű, nem csak protein gazdag szeletként, hanem étkezések közti édességként is, mely nem eredményez rossz lelkiismeretet.

 • Finom és krémes íz.
 • A protein tartalma miatt elősegíti az izom felépítését és megtartását.
 • Lelkiismeret-furdalás nélküli ízletes nassolás.
 • Mesterséges vitamin és színezék mentes.
 • A fantasztikus íze miatt a hölgyek körében is közkedvelt.
 • Németországban előállítva.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„55-ös PROTEIN SZELET” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.