AMINO LIQUID 1000ml

7,290 Ft

Az AminoLiquid-et tejsavó fehérjéből állítják elő és enzimatikusan tiszta Lactalbumin-Hydrolisat-ot tartalmaz.Kiváló minőségű aminosavakból áll,melyek a protein építőkövei.A proteinek hozzá járulnak az izmok építéséhez és megtartásához.

6 készleten

Kategóriák: ,

Az AminoLiquid-et tejsavó fehérjéből állítják elő és enzimatikusan tiszta Lactalbumin-Hydrolisat-ot tartalmaz.Kiváló minőségű aminosavakból áll,melyek a protein építőkövei.A proteinek hozzá járulnak az izmok építéséhez és megtartásához. Az AminoLiquid igen magas termék minőséget garantál a peptidkötéses formája miatt. Az AminoLiquid-be helyezett B6 vitamin szabályozza a hormon aktivitást és garantálja az immunrendszer normálisműködését. Az AminoLiquid-et étkezés közben,vagy edzés után vagy egész egyszerűen köztes időszakokban is be lehet venni.

Az AMINO LIQUID minőségi jellemzői:

  • Minőségileg magas értékű protein nyersanyag
  • Optimális és komplett aminosav matrix
  • A proteinek az izmok felépítését és megtartását segítik elő
  • Szabályozza a hormon aktivitást
  • Elő segíti az immunrendszer normális működését a benne található B6 vitaminnak köszönhetően
  • Az aminosavak gyors felszívódása a folyékony állaga miatt
  • Gazdag az alapvető aminosavakban
  • Csekély zsír és szénhidrát tartalom
  • Németországban előállítva

Aminosavak a napi használathoz

Az AminoLiquid-ben található aminosavak alkalmasak a minden napi bevitelhez,mellyel kiváló minőségű aminosavakat juttatunk a szervezetünkbe. Az AminoLiquid direkt e célra egymásra hangolt,peptid kötésű aminosavakat tartalmaz,mely így kiváló kiegészítése a napi étkezéseknek.Főként azon sportolók használják,kiknek gondot okoz a nagyméretű tabletták lenyelése.

Maximális termék minőség,a tejsavó proteinnek köszönhetően.

A protein alapanyag,tejsavó protein egyszerre több előnnyel is bír: ez egyben a legjobb minőségű nyersanyag az étrend kiegészítők között.Különösen tiszta és kiváló minőségű proteineket tartalmazz,minimális zsír és szénhidrát tartalommal. Másfelől a tejsavó protein hydrolisat foka a proteinek között a minőségileg legmagasabb és leghatásosabb formát garantálja.Elő segíti az izmok felépítését és legfőképp diétás időszakban megvédi azok leépülését. Nem utolsó sorban pedig a tejsavó protein nagy arányban tartalmaz esszenciális és szétágazó láncolatú aminosavakat,melyek igen értékessé teszik.

Leírás:

AMINO LIQUID Az AMINO LIQUID folyékony aminosavat savóproteinből (Whey Protein) állítják elő és enzimként tiszta laktálbumin-hidrolizátot tartalmaz. Kiváló minőségű aminosavakból áll, melyek a proteinek építőkövei. A proteinek hozzájárulnak az izomtömeg felépítéséhez és megtartásához.

Termékelemzés:

tápérték 100 grammban adagonként* kalória 252 kcal 63 kcal fehérje 51,6 g 12,9 g szénhidrát 9,6 g 2,4 g zsír < 0,1 g < 0,1 g * 25 ml koncentrátum (1 adagolókapszula vagy 3 evőkanál) Vitaminok 100 ml-ben adagonként* RDA szerint** B6 vitamin 30,0 mg 6,0 mg 300 % * 25 ml koncentrátum (1 adagolókapszula vagy 3 evőkanál) ** az ajánlott napi bevitel %-ában (RDA szerint)

Adagolás:

Ajánlott szedési mód 25 ml-t (kb. 3 evőkanál) mindig étkezés közben és közvetlenül edzés után bőséges folyadékkal kell bevenni.

Összetétel:

Víz, savóprotein-hidrolizát, fruktóz, savanyítószer: citromsav; aroma, konzerválóanyag: kálium-szorbát; édesítőanyagok: (nátriumciklamát, aceszulfám K és saccharin); B6 vitamin.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„AMINO LIQUID 1000ml” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.