ANABOLIC BCAA PUR + 400g

10,990 Ft

Az Anabolic BCAA PUR+  egymásra hangolt, szétágazó láncolatú aminosavakat tartalmaz, a legjobb nyersanyag minőségben. A tartalmazott proteinek elősegítik az izmok felépítését és megtartását. Ezért az ANABOLIC BCAA PUR+ -t közvetlenül az edzés előtt és után vegyük be.

10 készleten

Kategóriák: ,

Az Anabolic BCAA PUR+ direkt e célra egymásra hangolt, szétágazó láncolatú aminosavakat tartalmaz,a legjobb nyersanyag minőségben. A tartalmazott proteinek elősegítik az izmok felépítését és megtartását. Ezért az ANABOLIC BCAA PUR+ -t közvetlenül az edzés előtt és után vegyük be.

Az ANABOLIC BCAA PUR+ minőségbeli jellemzői

  • A protein tartalma miatt növeli az izomtömeget-anabolikus hatás
  • A protein tartalma miatt elősegíti az izomtömeg megtartását
  • Maximális minőség a peptid kötésű formulának köszönhetően
  • Gyors felszívódás a gyorsan feloldódó pornak köszönhetően
  • Kiváló megjelenés kiadós por formájában
  • A BCAA-k kiváló 2:1:1 aránya
  • Németországban előállítva

A BCAA-hoz (Branched Chain Amino Acids = szétágazó láncolatú aminosavak) tartozik az L-Leucin, L-Isoleucin és L-Valin.  A BCAA-k az esszenciális aminosavak közé tartoznak,mely azt jelenti, hogy a szervezet maga nem képes őket előállítani, így a napi étkezések során lehet őket bejuttatni. ANABOLIC BCAA PUR+ szétágazó láncolatú aminosavakat tartalmaz az ideális 2:1:1 arányban,továbbá tejsavó protein-hydrolisat-ot (15%-ban), mely első osztályú protein nyersanyag. Közvetlenül az edzés előtt illetve után ajánlotta bevétele, hiszen a tartalmazott protein miatt elősegítik az izmok felépítését.

Peptid kötésű forma a kimagasló minőségért

ANABOLIC BCAA PUR+ egy egyedülálló peptid kötésű formában található meg és ezáltal nagy értékű szabad aminosavakat kínál. A termék minőségét növelendő, értékes protein nyersanyagot,tejsavó protein-hydrolisat-ot adtak hozzá. A Whey protein hydrolisat foka a legtisztább és legjobb minőségűnek számít a piacon.

anabolic_bcaa_pur

Az ANABOLIC BCAA PUR+ bevétele közvetlenül az edzés előtt és után ajánlott. Az edzés után a MALTO95 és TRIPLE WHEY kombinációja az ideális. A MALTO 95 egy speciális Maltodextrinmatrix DE12-vel és egy 120-as GI-vel. A TRIPLE WHEY egy 3 komponensű Wheymatrixal rendelkezik és rendszeres és intenzív edzéssel az izomtömeg növekedését eredményezi.

Szénhidrát gazdag élelem bevitel esetén a szervezet edzés után több inzulint bocsájt ki, mely egy erős anabolikus (izomépítő) hormon az emberi testben. Inzulin felelős a tápanyagok, proteinek és szénhidrátok szállításáért az izomsejtekhez. Ezek miatt igen hasznos a 3-as kiegészítés az edzés után. Az edzés előtt beszedve az ANABOLIC BCAA PUR+ a protein tartalmának köszönhetően az izomtömeget védi és segít azok megtartásában

malto_95_tabs

triple_whey_2300g

Leírás:

ANABOLIC BCAA PUR + Az ANABOLIC BCAA PUR + optimálisan összehangolt elágazó láncú aminosavakat tartalmaz ideális arányban és a legjobb nyersanyagminőségben. A benne található proteinek hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez (anabolikus hatás), valamint megtartásához (antikatabolikus hatás). Az ANABOLIC BCAA PUR + -t ezért edzés előtt és után kell bevenni. Nettó tömeg: 400g

Termékelemzés:

Tápérték 100 grammban adagonként* kalória 410 kcal 33 kcal fehérje 100,0 g 8,0 g szénhidrát 0,0 g 0,0 g zsír 0,0 g 0,0 g * 8 g por BCAA tartalom: BCAA 100g-ban adagonként * L-leucin 50,0 g 4,00 g L-isoleucin 25,0 g 2,00 g L-valin 25,0 g 2,00 g * 8 g por

Adagolás:

Ajánlott szedési mód: 8 g-ot (kb. 2 teáskanál) 30 perccel edzés előtt és közvetlen edzés után bőséges folyadékkal kell bevenni. Az adagot ne oldja fel vízben, hanem közvetlenül bőséges folyadékkal vegye be. Az edzés utáni bevétel leginkább MALTO 95 és TRIPLE WHEY® -el együtt ajánlott.

Összetétel:

L-leucin, L-izoleucin, L-valin, tejsavóprotein-hidrolizát.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„ANABOLIC BCAA PUR + 400g” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.