CREATIN CAPS*

7,290 Ft

A CREATIN CAPS növeli a fizikai teljesítő képességet rövid,intenzív edzések során.ADoubleBuffered formulának köszönhetően igen megnőtt a termék minősége és egyedi tulajdonságai lettek. A CREATIN CAPS kapszula formájának köszönhetően bármikor,bármilyen körülmény között bevehető,alegideálisabb 3gr naponta közvetlenül az edzés után a PWN-nel kombinálva.

1 készleten

Kategória:
A CREATIN CAPS növeli a fizikai teljesítő képességet rövid,intenzív edzések során.ADoubleBuffered formulának köszönhetően igen megnőtt a termék minősége és egyedi tulajdonságai lettek. A CREATIN CAPS kapszula formájának köszönhetően bármikor,bármilyen körülmény között bevehető,alegideálisabb 3gr naponta közvetlenül az edzés után a PWN-nel kombinálva.

A CREATIN CAPS minőségi jellemzői

  • Megnövelt termék minőség a DoubleBuffered formulának köszönhetően
  • Rövid intenzív testmozgás és napi 3gr esetén növekvő teljesítőképesség
  • Kényelmes bevitel,még útközben is,kapszula formájának köszönhetően
  • Nincs szükség feltöltődési fázisra
  • Aroma és édesítőszer mentes
  • Mentes mesterséges vitamin adalékoktól
  • Németországban előállítva

 

CREATIN CAPS táplálék pszichológiai szempontból

A kreatin egy energia köztes tároló és az ATP( Adenosin-Tri-Phospat)szintéziséért felelős.A kreatin egy a testben megtalálható anyag,mely a májban,3 aminosavból,glicinből,argininből és methioninbőlkeletkezik.Az utóbbi a testünk számára esszenciális és a napi étkezéssel kell a beviteléről gondoskodni. Mind amellett,hogy szervezetünk termeli, a kreatin egy részét étkezéssel kell bejuttatni. Ahhoz hogy pl. 5gr kreatint vigyünk be a szervezetünkbe,kb. 1,1 kg vörös húst kellene elfogyasztanunk. Mikor a kreatin átalakul kreatin foszfáttá (CP) tárolódik az izmokban. A CP növeli az adenosintrifoszfát (ATP) tartalmát. A CREATIN CAPS rövid,intenzív testmozgás esetén növeli a fizikai teljesítőképességet. Fontos azonban a rendszeres,napi 3gr bevitel. A kreatin szedése közben ügyeljünk a bőséges folyadék fogyasztásra is. A CREATIN CAPS esetében nincs szükség feltöltődési fázisra.

DoubleBuffered formula,a megnövekedett felvételre

A FREY Nutrition CREATIN CAPS-ok kitűnnek a DoubleBuffered formulájuknak köszönhetően. A CREATIN CAPS-ban található kreatin duplán lett pufferelve ezáltal jelentősen nőtt a termék minősége és optimálisan felszívódik az izomsejtek ATP tárolóiban.
Gyógyszeriparilag tiszta kreatin a FREY Nutrition-tól
A CREATIN CAPS 100%-ig tiszta gyógyszeriparilag. Mentes az aromáktól,az édesítőszerektől és a szintetikus vitamin adalékoktól.
Leírás:

A kreatin- monohidrát növeli a fizikai teljesítményt rövid távú intenzív edzés esetén , intenzív fizikai aktivitás alatt , de erősítő –rezisztencia edzés esetén is.

Adagolás:

A kreatin-monohidrát tiszta por formájában 3 g napi adagban alkalmazandó, ideális esetben jobb edzés után bevenni kombinálva a PWN-nel . 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú kreatin-monohidrát . Edzésnapokon közvetlenül edzés után 3 g ( kb. 1 teáskanál ) alkalmazandó, kombinálva TRIPLE WHEY ® és MALTO 95 termékekkel . Pihenő napokon 3 grammnyi mennyiséget fogyasszunk szénhidrátban gazdag étkezés mellett. 8-12 hetes kúraszerű alkalmazás mellett 4-6 hetes szünet ajánlott.

Összetevők:

Kreatin-monohidrát (dupla pufferelt), szarvasmarha-zselatin (kapszula), magnézium-sztearát, a színek (E 171, E 172, E 122) 250 kapszula 940 mg creatin-monohydratot tartalmaz (elegendő körülbelül 9 hétre)

Termék elemzés:

Tápérték információ 100 g adagonként * Energia 61kcal 2 kcal Fehérje 11,1 g 0,4 g Szénhidrát 0,0 g 0,0 g Zsír 1,7 g 0,0 g kreatin monohidrát 86,2 g 3,2 g * Egy adag 4 kapszulában

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„CREATIN CAPS*” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.