CREATIN MONOHYDRAT 500g

4,990 Ft

A CREATIN MONOHYDRAT emeli a fizikai teljesítőképességet rövid,intenzív testedzés keretében. A CREATIN MONOHYDRAT por alakban található és naponta 3 g bevitele ajánlott közvetlenül az edzés után,a PWN-nel kombinálva.

6 készleten

A CREATIN MONOHYDRAT emeli a fizikai teljesítőképességet rövid,intenzív testedzés keretében. A CREATIN MONOHYDRAT por alakban található és naponta 3 g bevitele ajánlott közvetlenül az edzés után,a PWN-nel kombinálva.

A CREATIN MONOHYDRAT minőségi jellemzői:

  • Rövid intenzív testmozgás és napi 3g bevitele esetén növekvő teljesítőképesség
  • Por alakban a kényelmes bevitelhez
  • Nincs szükség feltöltődési fázisra
  • Mentes szinezék,aroma és édesítőszerektől
  • Mentes mesterséges vitaminoktól
  • Németországban előállítva

CREATIN MONOHYDRAT táplálék pszichológiai szempontból

A kreatin egy energia köztes tároló és az ATP( Adenosin-Tri-Phospat)szintéziséért felelős. A kreatin egy a testben megtalálható anyag,mely a májban,3 aminosavból,glicinből,argininből és methioninből keletkezik.Az utóbbi a testünk számára esszenciális és a napi étkezéssel kell a beviteléről gondoskodni. Mind amellett,hogy szervezetünk termeli, a kreatin egy részét étkezéssel kell bejuttatni. Ahhoz hogy pl. 5gr kreatint vigyünk be a szervezetünkbe,kb. 1,1 kg vörös húst kellene elfogyasztanunk. Mikor a kreatin átalakul kreatin foszfáttá (CP) tárolódik az izmokban. A CP növeli az adenosintrifoszfát (ATP) tartalmát. A CREATIN MONOHYDRAT rövid,intenzív testmozgás esetén növeli a fizikai teljesítőképességet. Fontos azonban a rendszeres,napi 3gr bevitel. A kreatin szedése közben ügyeljünk a bőséges folyadék fogyasztásra is. A CREATIN CAPS esetében nincs szükség feltöltődési fázisra.

Gyógyszeriparilag tiszta kreatin a FREY Nutrition-tól

A CREATIN CAPS 100%-ig tiszta gyógyszeriparilag. Mentes az aromáktól,az édesítőszerektől és a szintetikus vitamin adalékoktól. A semleges íze miatt a CREATIN MONOHYDRAT kiválóan alkalmas turmixokhoz keverve is. Ez esetben azonban nagyon fontos az azonnali bevitel,mert a kreatin vízben instabil lesz és így pár perc múlva hatástalan kreatinként épül be a szervezetbe.

Leírás:

A kreatin- monohidrát növeli a fizikai teljesítményt rövid távú intenzív edzés esetén , intenzív fizikai aktivitás alatt , de erősítő –rezisztencia edzés esetén is. A kreatin-monohidrát tiszta por formájában 3 g napi adagban alkalmazandó, ideális esetben jobb edzés után bevenni kombinálva a PWN-nel . 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú kreatin-monohidrát .

Alkalmazás:

Edzésnapokon közvetlenül edzés után 3 g ( kb. 1 teáskanál ) alkalmazandó, kombinálva TRIPLE WHEY ® és MALTO 95 termékekkel . Pihenő napokon 3 grammnyi mennyiséget fogyasszunk szénhidrátban gazdag étkezés mellett. 8-12 hetes kúraszerű alkalmazás mellett 4-6 hetes szünet ajánlott. A betöltés nem szükséges. 500 g (elegendő körülbelül 24 hétre = 3 kreatin kúrára )

Termék elemzés :

Tápérték információ 100 g adagonként * Energia 0 kcal 0 kcal Fehérje 0,0 g 0,0 g Szénhidrát 0,0 g 0,0 g Zsír 0,0 g 0,0 g kreatin monohidrát 100,0 g 3,0 g * Egy adag 3 gramm

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„CREATIN MONOHYDRAT 500g” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.