CREATIN PUR*

7,290 Ft

A FREY Nutrion CREATIN PUR terméke, a világ legtisztább kreatinja, 99,9% kreatin tartalommal. Németországban gyártott termék 100%-os minőséget garantálva. CREATIN PUR növeli a fizikai teljesítőképességet, rövid, intenzív testmozgás esetén.

A CREATIN PUR por alakban található és naponta 3 gr bevitele ajánlott közvetlenül az edzés után,aPWN-nel kombinálva.

6 készleten

A FREY Nutrion CREATIN PUR terméke, a világ legtisztább kreatinja, 99,9% kreatin tartalommal. Németországban gyártott termék 100%-os minőséget garantálva. CREATIN PUR növeli a fizikai teljesítőképességet, rövid, intenzív testmozgás esetén. A CREATIN PUR por alakban található és naponta 3 gr bevitele ajánlott közvetlenül az edzés után, a PWN-nel kombinálva.

A CREATIN PUR minőségi jellemzői:

  • A világ legtisztább kreatinja 99,9%-os kreatin tartalommal
  • Rövid intenzív testmozgás és napi 3 gr bevitele esetén növekvő teljesítőképesség
  • Mikronizált minőség-rendkívülien finom por alakban
  • Nincs szükség feltöltődési fázisra
  • Meshfaktor >220
  • Mentes szinezék,aroma és édesítőszerektől
  • Mentes mesterséges vitaminoktól
  • Németországban előállítva

CREATIN PUR táplálék pszichológiai szempontból

A kreatin egy energia köztes tároló és az ATP( Adenosin-Tri-Phospat) szintéziséért felelős. A kreatin egy a testben megtalálható anyag, mely a májban, 3 aminosavból, glicinből, argininből és methioninből keletkezik. Az utóbbi a testünk számára esszenciális és a napi étkezéssel kell a beviteléről gondoskodni. Mind amellett, hogy szervezetünk termeli, a kreatin egy részét étkezéssel kell bejuttatni. Ahhoz hogy pl. 5gr kreatint vigyünk be a szervezetünkbe, kb. 1,1 kg vörös húst kellene elfogyasztanunk. Mikor a kreatin átalakul kreatin foszfáttá (CP) tárolódik az izmokban. A CP növeli az adenosintrifoszfát (ATP) tartalmát. A CREATIN PUR rövid, intenzív testmozgás esetén növeli a fizikai teljesítőképességet. Fontos azonban a rendszeres, napi 3gr bevitel. A kreatin szedése közben ügyeljünk a bőséges folyadék fogyasztásra is. A CREATIN PUR esetében nincs szükség feltöltődési fázisra.

Gyógyszeriparilag tiszta kreatin a FREY Nutrition-tól

A CREATIN CAPS 100%-ig tiszta gyógyszeriparilag. Mentes az aromáktól, az édesítőszerektől és a szintetikus vitamin adalékoktól. A semleges íze miatt a CREATIN PUR kiválóan alkalmas turmixokhoz keverve is. Ez esetben azonban nagyon fontos az azonnali bevitel, mert a kreatin vízben instabil lesz és így pár perc múlva hatástalan kreatinként épül be a szervezetbe.

Tájékoztató: CREATIN PUR-t közvetlenül a Német nyersanyag szolgáltatótól, az AlzChem AG (volt Degussa GmbH) –tól szerezzük be, mely termék így nem megy át különböző köztes kereskedőkön. Pont ezért garantálhatunk Önöknek egy 99,9%-os tisztaságot!

Termékelemzés:

Tápérték: 100 grammban illetve adagonként:
kalória 0 kcal – 0 kcal
fehérje 0,0 g – 0,0 g
szénhidrát 0,0 g – 0,0 g
zsír 0,0 g – 0,0 g
Creapure® ( 99,9 % tisztaság) 100,0 g 3,0 g * egy adag megfelel 3 g-nak

Adagolás:

Ajánlott szedési mód Edzési napokon közvetlenül edzés után 3 g-ot (kb. 1 teáskanál) kell, lehetőleg TRIPLE WHEY® és MALTO 95 termékekkel együtt bevenni. Edzésmentes napokon 3 g-ot kell szénhidrátban gazdag étkezés közben bevenni. Egy 8-12 hetes kúra után ajánlatos egy 4-6 hetes szedési szünetet tartani. Feltöltési fázis nem szükséges.

Összetétel:

Összetétel 100 % gyógyszerészetileg tiszta Creapure®

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„CREATIN PUR*” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.