GLUTAMIN PUR 500g

10,990 Ft

A GLUTAMIN PUR a fontos L-Glutamin aminosavat tartalmazza tiszta formában,aromák, színezék és édesítő anyagok nélkül. A glutamin az egyik legfontosabb aminosav az emberi szervezetben és az izomzatban több mint 60%-os arányban található, mellyel a legsűrűbben előforduló aminosav. Edzés után megnő az izomsejtek glutamin szükséglete, így ezen időben igen szívesen használják a GLUTAMIN PUR-t a jól informált sportolók.

4 készleten

Kategóriák: ,

A GLUTAMIN PUR a fontos L-Glutamin aminosavat tartalmazza tiszta formában, aromák, szinezék és édesítő anyagok nélkül. A glutamin az egyik legfontosabb aminosav az emberi szervezetben és az izomzatban több mint 60%-os arányban található, mellyel a legsűrűbben előforduló aminosav. Edzés után megnő az izomsejtek glutamin szükséglete, így ezen időben igen szívesen használják a GLUTAMIN PUR-t a profi sportolók.

A GLUTAMIN PUR minőségi jellemzői:

  • 100%-osan tiszta L-Glutamin
  • Maximális minőség érdekében mikronizált formula
  • Szinezék,aroma és édesítő szerek nélkül
  • Gyors felszívódás érdekében por alakban
  • Mesterséges vitamin adalék nélkül
  • Németországban előállítva

Leginkább intenzív és hosszú edzések során a szervezet a glutamin tartalékaiból igen sokat fogyaszthat. Amennyiben a tárolók kiürültek, a szervezet mind inkább a saját szöveteihez nyúl vissza, mely izom leépüléshez vezethet. Ezért nagyon fontos egy kielégítő, célzott, protein gazdag étkezés. A GLUTAMIN PUR a táplálkozást nagy értékű, tiszta glutaminnal egészíti ki, lefedvén így a sportoló megnőtt szükségleteit.

A GLUTAMIN PUR szedése edzés után ajánlott. Diéta esetén az egész napra elosztva kell beszedni, hogy pótolja a megnőtt szükségleteket.

A GLUTAMIN PUR 100%-osan tiszta formában található. Ez azt jelenti, hogy egy teljesen tiszta, magas minőségű termék, szinezék, aroma és édesítő szerek nélkül. A GLUTAMIN PUR shake-ben probléma mentesen keverhető, majd hogy nem semleges ízével. Amennyiben a glutamint vízbe oldjuk fel, azonnal ajánlott az elfogyasztása, mert úgy mint a kreatin vízben instabil lesz és gyorsan lebomlik

glutamin_pur

Leírás:

GLUTAMIN PUR+ Gyógyszerészeti tisztaságú L-glutamin aminosav Nettó tömeg: 500g

Termékelemzés:

Tápérték 100 grammban adagonként* kalória 410 kcal 41 kcal fehérje 100,0 g 10,0 g szénhidrát 0,0 g 0,0 g zsír 0,0 g 0,0 g L-glutamin 100,0 g 10,0 g * egy adag megfelel 10 g-nak

Adagolás:

Ajánlott szedési mód 10 g-ot (kb. 2 teáskanál) kell közvetlenül edzés után bőséges folyadékkal bevenni. Optimális a bevétel MALTO 95 és TRIPLE WHEY® -el együtt. Diétában naponta 3 x vegyen be a főétkezések közben.

Összetevők:

100 % L-glutamin (gyógyszerészeti minőség).

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„GLUTAMIN PUR 500g” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.