OMEGA-3 CAPS

4,990 Ft 4,490 Ft

Az OMEGA-3 CAPS értékes és nagy arányú Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Az OMEGA-3 CAPS-ban megtalálható az igen hatékony antioxidáns E vitamin is,melyek megvédik a sejteket az oxidatív stressztől. Az E vitamin viszont nem mesterséges formában található, így a természetes forma optimális felszívódást és maximális vitamin minőséget garantál. OMEGA-3 CAPS kiválóan alkalmas a napi kiegészítésre és egyaránt használják felkészülések és diéták idején egyaránt.

9 készleten

Az OMEGA-3 CAPS értékes és nagy arányú Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Az OMEGA-3 CAPS-ban megtalálható az igen hatékony antioxidáns E vitamin is,melyek megvédik a sejteket az oxidatív stressztől. Az E vitamin viszont nem mesterséges formában található,így a természetes forma optimális felszívódást és maximális vitamin minőséget garantál. OMEGA-3 CAPS kiválóan alkalmas a napi kiegészítésre és egyaránt használják felkészülések és diéták idején egyaránt.

Az OMEGA-3 minőségi jellemzői

  • Nagy arányú Omega-3 zsírsav tartalom
  • Természetes és hatásos E vitaminnal
  • EPA/DPA/DHA optimális kombinációja
  • DHA révén elősegíti a normális agyi működést
  • DHA és EPA révén elősegíti a szív normális működését
  • Az E vitamin révén megvédi a sejteket az oxidatív stressztől
  • Németországban előállítva

Az OMEGA-3 CAPS jelentősége

Az Omega-3 zsírsav az Omega-zsírsavak egyik alfaja.Az Omega-3 zsírsav egy esszenciális anyag,mely létfontosságú a szervezetünk részére. Mivel a szervezetünk nem képes az Omega-3 zsírsav előállítására,így azt táplálkozáskor magas dózisú kapszulával kell pótolnunk. Táplálékunkat ilyen formában kiegészítve elősegíthetjük a sejt védelmet is. Az OMEGA-3 CAPS-ban található anyagok, mint az EPA (Eicosapentaen sav) és a DHA (Docosahexaen sav) elősegíti a normál agyi és szív működést.

Természetes és nagy értékű E vitaminnal

Aki sokat és intenzíven edz,többszörösen kiteszi magát a szabad gyököknek. A szabad gyökök megtámadhatják a sejteket és komoly károkat okozhatnak. Az OMEGA-3 CAPS-ban kizárólag természetes és nagy értékű E vitamin található,mely garantálja az ideális felszívódást. Ez egy erős antioxidáns,mely segít a szabad gyökök leküzdésében és megvédi a sejteket az oxidatív stressztől. Ez a rendszeresen aktív emberek számára igen hatékony és fontos, hiszen a megnőtt oxigén felvétel miatt a szabad gyökök is nagyobb számban támadhatják és roncsolhatják a sejteket. Ennek a leküzdésében az E vitamin komoly és hatékony szerepet vállal!

Termékelemzés:

Tápérték 100 g-ban adagonként* Energia 723 kcal 31 kcal Fehérje 17,9 g 0,8 g Szénhidrát 7,1 g 0,3 g Zsír 70,6 g 3,0 g Vitamin E 1400 mg 60 mg** * 6 kapszula naponta ** 500 % az ajánlott napi bevitelnek (RDA alapján)

Omega-3 tartalom:

Zsírsavak adagonként* lazacolaj 3000 mg ebből Omega-3 zsírsavak 990 mg ebből Eicosapentoensav (EPA) 550 mg ebből Docosahexaensav (DHA) 380 mg ebből Docosapentaensav (DPA) 60 mg * 6 kapszula naponta

Ajánlott szedési mód:

Vegyen be naponta 3×2 kapszulát étkezés közben. Összetevők: halolaj, zselatin* (kapszula), nedvesítőszer Glycerol, Vitamin E (természetes). * marhazselatin

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„OMEGA-3 CAPS” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.