TRIBUSTON

12,990 Ft

A TRIBUSTON egy tribulus-kombi termék,mely összetevőit tekintve egy világ újdonság! Egy tökéletes táplálékanyag matrixban egyesíti a TribulusTerrestris-t, a különleges BetaEcdysterone anyagot és a fontos nyomelemet,a cinket. A TRIBUSTON-t messze előre haladott sportolóknak fejlesztették ki.

8 készleten

A TRIBUSTON egy tribulus-kombi termék,mely összetevőit tekintve egy világ újdonság! Egy tökéletes táplálékanyag matrixban egyesíti a TribulusTerrestris-t, a különleges BetaEcdysterone anyagot és a fontos nyomelemet,a cinket. A TRIBUSTON-t messze előre haladott sportolóknak fejlesztették ki.

A TRIBUSTON minőségi jellemzői:

 1. Világ újdonság: Tribulus+BetaEcdysterone+cink
 2. 90%-os szaponin tartalom ( Több nem lehetséges!!)
 3. 26%-os Protodioscin tartalom,maximális tisztaságban

A cink tartalma révén:

 • normál tesztoszteron szint a vérben
 • erős antioxidáns,normál immunrendszer
 • normál fehérjeszintézis
 • elősegíti a normál bőr megtartását
 • Triple-Caps= 30%-al több tartalom
 • Kapszula formának köszönhetően kényelmes bevitel
 • Németországban előállítva

TribulusTerrestris maximális szaponin tartalommal
A TribulusTerrestris egy természetes anyag,melyet a különböző Tribulus növényekből állítanak elő. A legjelentősebb a TribulusTerrestrisben található szaponin. TRIBUSTON kapszulánként 1000 mg tiszta Tribulus kivonatot tartalmaz, maximális 90%-os szaponin-t és rendkívüli 26%-os Protodioscin-t.
Megnőtt termék minőség a BetaEcdysterone által

BetaEcdysterone( más néven 20-Hydroxyecdyson) egy fitokémiai anyag ( növényi szterin) melyet különböző növényekből nyernek. A BetaEcdysterone egy speciális anyag a TRIBUSTON-ban,mely rendkívüli módon megnöveli annak a termék minőségét. Egy kapszula TRIBUSTON 100 mg BetaEcdysterone port tartalmaz, 95%-os tisztaságban.

Cink,az egyik legfontosabb nyomelem,számtalan pozitív tulajdonsággal

Cink az egyik legfontosabb nyomelem szervezetünk részére. Nagyon fontos szerepet játszik az immunrendszer normális működésében,normál fehérje szintézisben,normál szénhidrát anyagcserében,és a normál bőr megtartásában. Ezenkívül elősegíti még a normál tesztoszteron szint megtartását a vérben. Nem utolsó sorban egy erős antioxidáns,védve a sejteket az oxidatív stressztől. Egy kapszula TRIBUSTON 10 mg tiszta cinket tartalmaz. Ez a napi szükséglet 100%-a.

Egy napi adag ( 3 kapszula) TRIBUSTON tartalmaz:

 • 3000 mg ( 90% szaponin és 26% Protodioscin tartalom)
 • 300 mg BetaEcdysterone( 95% tisztaságban)
 • 30 mg cink ( 300%-a a napi szükségletnek)
Leírás:

TRIBUSTON A maximális, 90%-os saponintartalmútribulusterrestris kivonat mellett egyesíti a rendkívüli béta ekdiszteron hatóanyagot, valamint a fontos nyomelemet, a cinket. 180 db kapszula (egyenként 1300mg)

Termékelemzés

: tápérték 100 grammban adagonként* kalória 287 kcal 12 kcal fehérje 24,7 g 1,0 g szénhidrát 24,8 g 1,0 g zsír 9,0 g 0,4 g * 3 kapszula naponta

Hatóanyag összetétel:

Hatóanyag 100 grammban adagonként* cink 770 mg 30 mg** tribulusterrestris kivonat 76920 mg 3000 mg ebből szaponin (90 %) 69230 mg 2700 mg béta ekdiszteron por 7700 mg 300 mg ebből béta ekdiszteron (95 %) 310 mg 285 mg * 3 kapszula naponta ** RDA = az ajánlott napi adag 300 %-a

Adagolás:

Ajánlott szedési mód 3 kapszulát kell naponta bőséges vízzel beszedni. Optimális a szedés főétkezések közben, egy-egy kapszulát reggel, délben és este. TRIBUSTON szedése esetén ajánlott a proteinben- és szénhidrátban gazdag, és kiegyensúlyozott táplálkozás kielégítő folyadékbevitel mellett.

Összetevők:

Tribulusterrestris kivonat, béta ekdiszteron por, zselatin (kapszula);

Csomósodásgátló szer:

magnéziumsztearát és szilíciumdioxid; cinkoxid, növényi olaj; színezőanyagok (E 171, E 172).

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„TRIBUSTON” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.