VITAMIN-C PLUS ÚJ!!

4,990 Ft 4,490 Ft

A VITAMIN-C PLUS a C-vitamin termékek legújabb generációja, mely nagy értékű nyersanyagok hozzá adásával maximális minőséget ér el. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen C vitamint egyesíti az OPC-vel, egy hatásos antioxidánssal. A VITAMIN-C PLUS-t profi, hobbi sportolók és nem sportolók is használják, hogy megelőzzék a C-vitamin hiányát.

2 készleten

A VITAMIN-C PLUS a C-vitamin termékek legújabb generációja, mely nagy értékű nyersanyagok hozzá adásával maximális minőséget ér el. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen C vitamint egyesíti az OPC-vel, egy hatásos antioxidánssal. A VITAMIN-C PLUS-t profi, hobbi sportolók és nem sportolók is használják, hogy megelőzzék a C-vitamin hiányát.

A VITAMIN-C PLUS minőségi jellemzői:

  • C-vitamin nagy értékű,biológiailag hozzáférhető formában
  • Késleltetett,egyenletes felszívódás
  • Az erős antioxidánssal,azOPC-vel (OligomereProanthocyanidine)
  • A C-vitamin révén elősegíti a normális energia anyagcserét,az immunrendszer normál működését,megvédi a sejteket az oxidatív stressztől
  • Kényelmes bevitel kapszula formában
  • Napi egyszeri bevétel szükséges
  • Németországban előállítva

C-vitamin optimális biológiailag hozzáférhető formában

Átlagos C vitamin termékek általában aszkorbinsavat tartalmaznak,melyek gyorsan kiválasztódnak az emberi szervezetben,így magas napi adag szükségeltetik belőlük,addig a VITAMIN-C PLUS, a C vitamint olyan formában tartalmazza,mely lassú,de egyenletes felszívódást garantál. Így csak napi egy bevétel szükséges. A túladagolás kizárt,mert a szervezet lassú,de egyenletes formában dolgozza fel a vitamint.

OPC- az egyik legerősebb antioxidáns

Minden ember ki van téve a szabad gyököknek,melyek a napi szinten belélegzett oxigénnel jutnak a szervezetbe. A rendszeresen edző sportolók,akik a sportolás közben sok oxigént vesznek fel különösen ki vannak téve ennek a veszélynek. Több tanulmány bizonyítja,hogy a szabad gyökök ártanak az emberi szervezetnek és felelősek az öregedésért. OPC,növényekben természetesen található anyagok,melyeknek erős antioxidáns hatásuk van. Ezen anyag nem csak egyedül fejti ki pozitív tulajdonságát,hanem más antioxidánsok,mint pl. E vitamin, A vitamin és nem utolsó sorban C-vitamin, hatásait is fel tudja erősíteni.

Hatásos kombináció egy optimális biológiai elérhetőségért

A késleltetett felszívódású C-vitamin és természetes OPC kombinációjának 2 előnye is van: 1. Két igen erős antioxidáns bevitele a szervezetbe 2. C-vitamin és OPC optimális kapcsolata. A VITAMIN-C PLUS-t nem csak sportolók,hanem olyan személyek is szedik,akik nem sportolnak,hogy kiegészítsék és optimalizálják étrendjüket nagy értékű C vitaminnal.

Leírás:

Vitamin-C Plus – retard C-vitamin szőlőmagkivonattal 120db egyenként 660mg kapszula

Termékelemzés:

Tápérték pro 100 g pro Portion* Energia 127 kcal 1 kcal Fehérje 12,5 g < 0,1 g Szénhidrát 0,0 g 0,0 g Zsír 0,0 g 0,0 g * egy adag megfelel 1 kapszulának

Antioxidáns mátrix:

Hatóanyag kapszulánként Vitamin C 400,0 mg* OPC (Olygomere Proanthocyanidine) 100,0 mg * 500 % a napi ajánlott mennyiségnek (RDA alapján)

Ajánlott szedési mód:

Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben bőséges folyadékkal.

Összetevők:

Ascorbinsav retard, Szőlőmagkivonat (OPC – Oligomere Proanthocyanidine), zselatin* (kapszula), elválasztószer Magnesiumstearat és Siliciumdioxid * marhazselatin

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„VITAMIN-C PLUS ÚJ!!” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.