VITAMIN COMPLEX

3,590 Ft

Vitamin komplex a fokozott vitamin szükséglet pótlására. Különösen a vitaminok ürülnek a verejtékezéssel a rendszeres sporttevékenységek alatt, ami a nélkülözhetetlen vitaminokat is érinti. Ezt a hiányt, a szervezet erre való igényét kompenzálni kell a lehető leghamarabb . A napi étrend gyakran nem tartalmaz elég vitamint , ami által a rendszeres vitamin kiegészítés hasznossá válik , ennek érdekében pótolni kell a hiányzó vitaminokat, hogy a hiány okozta mellékhatásokat hatékonyan elkerüljük.

14 készleten

Vitamin komplex a fokozott vitamin szükséglet pótlására.

Különösen a vitaminok ürülnek a verejtékezéssel a rendszeres sporttevékenységek alatt, ami a nélkülözhetetlen vitaminokat is érinti. Ezt a hiányt, a szervezet erre való igényét kompenzálni kell a lehető leghamarabb . A napi étrend gyakran nem tartalmaz elég vitamint , ami által a rendszeres vitamin kiegészítés hasznossá válik , ennek érdekében pótolni kell a hiányzó vitaminokat, hogy a hiány okozta mellékhatásokat hatékonyan elkerüljük.

A vitamin komplex jelentősége

Egy kapszula vitamin komplex fedezi akár a 100 %- át a napi ajánlott mennyiségű vitamin bevitelnek. Tehát a C-vitamin hozzájárul az energia-metabolizmus normális működéséhez és az immunrendszer funkcióinak fokozásához. Mint fontos antioxidáns a C-vitamin is védi a sejteket az oxidatív stressz ellen , és ezáltal hozzájárulnak az egészség fenntartásában. Mint fontos vitamin a B-komplex , a B6 -vitamin , csökkentik a fáradtságot , szabályozzák a hormon aktivitást.

A Vitamin komplex 10 alapvető vitamint tartalmaz és úgy tervezték, hogy amatőr és profi sportolók is hasznosítani tudják. Kapszula formájában biztosítja a kényelmes bevitelét az alapvető vitaminoknak. Egy komplex gyártási folyamaton keresztül , a VITAMIN KOMPLEX optimális biológiai hozzáférhetőséget biztosít a szervezet számára, és a termék minőségét is jelentősen emeli.

Tartalma:

  • 10 alapvető vitamin
  • Hozzájárul a normális energia-anyagcseréhez *
  • Segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen, *
  • Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez *
  • Hozzájárul a megfelelő hormonális aktivitáshoz **
  • Csökkenti a fáradtság jeleit **
  • Hozzájárul, a normál bőrfunkciók fenntarthatóságához ***

Made in Germany

Leírás:

Vitamin Complex– multivitamin 120db egyenként 740mg kapszula

Termékelemzés:

Tápérték 100 g-ban adagonként* Energia 101 kcal 1 kcal Fehérje 13,9 g 0,1 g Szénhidrát 10,7 g 0,1 g Zsír 0,0 g 0,0 g * egy adag megfelel 1 kapszulának

Vitamintartalom:

Vitamin* kapszulánként Vitamin C 80,0 mg Niacin 16,0 mg Vitamin E 12,0 mg Pantothensav 6,0 mg Vitamin B6 1,4 mg Vitamin B2 1,4 mg Vitamin B1 1,1 mg Folsav 200 mcg Biotin 50 mcg Vitamin B12 2,5 mcg * 100 % az ajánlott napi bevitelnek (RDA alapján)

Ajánlott szedési mód:

Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben, bőséges folyadékkal.

Összetevők:

térfogatnövelő szer cellulose, zselatin* (Kapszula), Vitamin C, Niacin, Vitamin E, Panthotensav, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Folsav, Biotin, Vitamin B12. * marhazselatin

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„VITAMIN COMPLEX” értékelése elsőként


ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.